Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare

17 Ianuarie - Sfântul Antonie cel Mare

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani de Sfantul Antonie!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfantul Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani, Anton!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - 17 Ianuarie - Sfantul AntonieLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfantului Antonie să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani de Sfantul Antonie!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfantul Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - Iți doresc o zi de Sfantul Antonie cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfantul Antonie cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfantul Antonie, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani, de Sf. Antonie!La mulți ani, de Sf. Antonie! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani de Sfantul Antonie!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfantul Antonie!

TOTAL: 46

Sfântul Antonie cel Mare este cunoscut ca fiind întemeietorul vieții monahale, fiind desemnat unul dintre cei mai reprezentativi asceți pentru duhul vieții călugărești. Acesta este sărbătorit pe 17 ianuarie. El s-a născut în anul 251 în satul Coma din Egiptul de Mijloc. Acesta a deprins calea credinței de la părinții săi, oameni evlavioși, creștini înstăriți cu frică de Dumnezeu.

#SfantulAntonie, #17Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Antonie!