Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare

17 Ianuarie - Sfântul Antonie cel Mare

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - Sfantul Antonie sa te calauzeasca mereu!La multi ani si fie ca Sfantul Antonie sa te calauzeasca mereu!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani, draga Antonia!La multi ani, draga Antonia! Sa ai parte numai de impliniri, iar viata sa iti fie o eterna sarbatoare!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - De ziua Sfantului AntonieDe ziua Sfantului Antonie, ca-i porti frumosul nume, eu iti urez tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume.

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - Antonia, La multi ani de ziua numelui!Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. Antonia, La multi ani de ziua numelui!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani de Sf. Antonie!De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani de Sf. Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - Sfantul Antonie si ziua numelui tăuIn aceasta zi de sărbătoare, Sfantul Antonie si ziua numelui tău, primeste din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc si implinirea tuturor dorinţelor!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - 17 Ianuarie - Sfantul Antonie cel Mare sa va ocroteasca mereu!La multi ani Antonia, Anton, Antonie, Toni, Antoniu, Antonela, Antoaneta! Sfantul Antonie cel Mare sa va ocroteasca mereu! 17 Ianuarie

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sfantului Antonie!La multi ani si multa sanatate pentru toti ce poarta numele Sfantului Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Antonie!La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - Sfantul Antonie cel Mare sa va ocroteasca mereu!La multi ani Antonia, Anton, Antonie, Toni, Antoniu, Antonela, Antoaneta! Sfantul Antonie cel Mare sa va ocroteasca mereu!

TOTAL: 46

Sfântul Antonie cel Mare este cunoscut ca fiind întemeietorul vieții monahale, fiind desemnat unul dintre cei mai reprezentativi asceți pentru duhul vieții călugărești. Acesta este sărbătorit pe 17 ianuarie. El s-a născut în anul 251 în satul Coma din Egiptul de Mijloc. Acesta a deprins calea credinței de la părinții săi, oameni evlavioși, creștini înstăriți cu frică de Dumnezeu.

#SfantulAntonie, #17Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Antonie!