Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare

17 Ianuarie - Sfântul Antonie cel Mare

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Antonie, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani!Sfantul Antonie să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfantului Antonie le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani de Sfantul Antonie!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfantului Antonie!

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Antonie .

Mesaje de Sfantul Antonie cel Mare - La mulți ani, de Sf. Antonie!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Antonie!

TOTAL: 46

Sfântul Antonie cel Mare este cunoscut ca fiind întemeietorul vieții monahale, fiind desemnat unul dintre cei mai reprezentativi asceți pentru duhul vieții călugărești. Acesta este sărbătorit pe 17 ianuarie. El s-a născut în anul 251 în satul Coma din Egiptul de Mijloc. Acesta a deprins calea credinței de la părinții săi, oameni evlavioși, creștini înstăriți cu frică de Dumnezeu.

#SfantulAntonie, #17Ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Sfantul Antonie cel Mare este praznuit de catre Biserica Ortodoxa in data de 17 Ianuarie in fiecare an. Trimite si tu un gand frumos intr-un mesaj tuturor care porta numele sfantului Antonie!