Mesaje de Sfanta Ecaterina

25 Noiembrie - Sfânta Ecaterina

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ecaterina, urari de Sfanta Ecaterina, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Sa va daruiasca Bunul Dumnezeu si Prea Curata Maica Sa, Pururea Fecioara Maria, cu rugaciunile Sfintei Mari Mucenite EcaterinaSa va daruiasca Bunul Dumnezeu si Prea Curata Maica Sa, Pururea Fecioara Maria, cu rugaciunile Sfintei Mari Mucenite Ecaterina – deplina sanatate trupeasca, bucurii duhovnicesti si armonie sufleteasca, dulceata iubirii si luminoasa vietuire crestina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Fie ca SFÂNTA MARE MUCENITA ECATERINA, sa va fie ajutatoare în împlinirea bunelor dumneavoastra asteptariFie ca SFÂNTA MARE MUCENITA ECATERINA, sa va fie ajutatoare în împlinirea bunelor dumneavoastra asteptari si rugatoare osârdnica catre Preamilostivul Dumnezeu a va pastra sanatoasa, în pace si îndelungata în zile, ca astfel sa puteti lauda si binecuvânta mult îndurata Lui bunatate!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La marea praznuire a SFINTEI PREAÎNTELEPTEI MUCENITE ECATERINALa marea praznuire a SFINTEI PREAÎNTELEPTEI MUCENITE ECATERINA, ceea care trupul la multe feluri de chinuri si-ai dat, pentru dragostea Facatorului sau, va uram sanatate cu multe bune înfaptuiri, smerenie în propasire, tarie si rabdare în lupta cu ispitele si luminoasa vietuire crestina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Savârsind sfânta Praznuire a Sfintei Mari Mucenite Ecaterina rugam pe Bunul Dumnezeu si pe Preacurata Maica Sa Pururea Fecioara Maria sa va daruiasca​Savârsind sfânta Praznuire a Sfintei Mari Mucenite Ecaterina rugam pe Bunul Dumnezeu si pe Preacurata Maica Sa Pururea Fecioara Maria sa va daruiasca întelepciunea, rabdarea si statornica iubire de Dumnezeu a fecioarei mucenite în lupta cu ispitele, încununându-va luminoasa vietuire crestina cu sanatate, cu bucurii duhovnicesti întru MULTI ANI FERICITI!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La multi ani Catalina!Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani Catalina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Imi doresc ca Sf. Ecaterina sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf. Ecaterina sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Ecaterina!Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La multi ani de Sfanta Ecaterina!Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care li porti. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La multi ani de Sfanta Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La multi ani de Sf. Ecaterina!La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume. La multi ani de Sf. Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Catalin!Ziua numelui tau este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La Multi Ani, Catalin!

TOTAL: 42

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea.

#SfantaEcaterina #Ecaterina #25noiembrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea. Aici gasiti mesaje de Sfanta Ecaterina, urari de Sfanta Ecaterina, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina