Mesaje de Sfanta Ecaterina

25 Noiembrie - Sfânta Ecaterina

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ecaterina, urari de Sfanta Ecaterina, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani, de Sf. Ecaterina!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Ecaterina .

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani de Sfanta Ecaterina!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfanta Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - 25 Noiembrie - Sfanta EcaterinaLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfintei Ecaterina le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Iți doresc o zi de Sfanta Ecaterina cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfanta Ecaterina cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Fie ca Sfanta Ecaterina pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra taÎți urez La Mulți Ani, pentru că porţi acest nume. Fie ca Sfanta Ecaterina pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani de Sfanta Ecaterina!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfintei Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Să ai o zi de Sfanta Ecaterina minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfanta Ecaterina minunată!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfanta Ecaterina, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

TOTAL: 42

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea.

#SfantaEcaterina #Ecaterina #25noiembrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea. Aici gasiti mesaje de Sfanta Ecaterina, urari de Sfanta Ecaterina, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina