Mesaje de Sfanta Ecaterina

25 Noiembrie - Sfânta Ecaterina

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ecaterina, urari de Sfanta Ecaterina, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La multi ani, Catalina! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Ecaterina sa-ti lumineze drumul in viata!La multi ani, Catalina! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Ecaterina sa-ti lumineze drumul in viata!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - De Sf. Ecaterina, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bineDe Sf. Ecaterina, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La multi ani de Sfanta Ecaterina!Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Iti doresc o zi de Sf. Ecaterina cat mai frumoasa!Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ecaterina cat mai frumoasa!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfanta Ecaterina al carei nume li porti sa te ocroteasca mereuIn aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune iar Sfanta Ecaterina al carei nume li porti sa te ocroteasca mereu. La multi ani de ziua numelui tau!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Catalina!Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Catalina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatateDe ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate. Sa se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani!Sfanta Ecaterina să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani!Cu ocazia zilei Sf. Ecaterina, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani, Catalin!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

TOTAL: 42

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea.

#SfantaEcaterina #Ecaterina #25noiembrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea. Aici gasiti mesaje de Sfanta Ecaterina, urari de Sfanta Ecaterina, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina