Mesaje de Sfanta Ecaterina

25 Noiembrie - Sfânta Ecaterina

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ecaterina, urari de Sfanta Ecaterina, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani, de Sf. Ecaterina!La mulți ani, de Sf. Ecaterina! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani, Caterina!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani!Sfanta Ecaterina să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani, Catalina!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani, Ecaterina!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani de Sfanta Ecaterina!Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani de Sfanta Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfanta Ecaterina!

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani de Sfanta Ecaterina!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani!De Sfanta Ecaterina, zi Sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare.

Mesaje de Sfanta Ecaterina - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfintei Ecaterina să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

TOTAL: 42

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea.

#SfantaEcaterina #Ecaterina #25noiembrie

Mesaje Urari Felicitari

Sfanta Mucenita Ecaterina este praznuita pe 25 noiembrie. A trait in timpul imparatului Maximian, la inceputul secolului al IV-lea. Aici gasiti mesaje de Sfanta Ecaterina, urari de Sfanta Ecaterina, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ecaterina