Mesaje de Sfanta Ana

25 Iulie - Sărbătoarea Adormirii Sfintei Ana

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ana, urari de Sfanta Ana, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ana - 25 Iulie

Mesaje de Sfanta Ana - La mulţi ani de ziua numelui tău!În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Ana, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfanta Ana - La multi ani de Sfanta Ana!Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani de Sfanta Ana!

Mesaje de Sfanta Ana - La Mulţi Ani!Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Mesaje de Sfanta Ana - Anişoară, Anişoară: La mulţi aniAnişoară, Anişoară, eu la tine vin diseară, să-ţi urez 'La mulţi ani' şi o căruţă de bani!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulţi ani!Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulţi ani, Ana!La mulţi ani, Ana! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulţi ani, Ana!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani, Ana!

Mesaje de Sfanta Ana - La multi ani, Aneta!Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani, Aneta!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulţi ani!Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros 'La mulţi ani', multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

Mesaje de Sfanta Ana - Iti doresc o zi de Sf. Ana cât mai frumoasă!Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ana cât mai frumoasă!

TOTAL: 47

Sfânta Ana, pomenită în calendarul creștin ortodox la 25 iulie, a fost mama Fecioarei Maria, Născătoarea de Dumnezeu, și bunica după trup a Mântuitorului Hristos.

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ana, urari de Sfanta Ana, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ana - 25 Iulie