Mesaje de Sfanta Ana

25 Iulie - Sărbătoarea Adormirii Sfintei Ana

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ana, urari de Sfanta Ana, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ana - 25 Iulie

Mesaje de Sfanta Ana - La Mulţi Ani!Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

Mesaje de Sfanta Ana - Ne gândim cu toţii la tine... La Mulţi Ani!Ne gândim cu toţii la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer La Mulţi Ani!

Mesaje de Sfanta Ana - Poezie: La mulți ani de Sfanta Ana!De ziua ce-ţi surâde-n prag/ Şi-i porţi frumosul nume,/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume! La mulți ani de Sfanta Ana!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani, Ana!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulți ani, Ana!

Mesaje de Sfanta Ana - Toate florile din lume pentru tine Ana!Toate florile din lume pentru tine Ana! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulţi ani!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!

Mesaje de Sfanta Ana - De Sfânta Ana... La mulţi ani!De Sfânta Ana, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani de Sfânta Ana!Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulți ani de Sfânta Ana!

Mesaje de Sfanta Ana - Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Ana!Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Ana! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulţi ani!Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbători. La mulţi ani!

TOTAL: 47

Sfânta Ana, pomenită în calendarul creștin ortodox la 25 iulie, a fost mama Fecioarei Maria, Născătoarea de Dumnezeu, și bunica după trup a Mântuitorului Hristos.

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ana, urari de Sfanta Ana, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ana - 25 Iulie