Mesaje de Sfanta Ana

25 Iulie - Sărbătoarea Adormirii Sfintei Ana

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ana, urari de Sfanta Ana, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ana - 25 Iulie

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani, de Sf. Ana!La mulți ani, de Sf. Ana! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani de Sfanta Ana!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfanta Ana!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfintei Ana le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani de Sfanta Ana!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate. Să se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani, Ana!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulţi ani, Ana!Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Ana să-ţi lumineze drumul în viaţă.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani, de Sf. Ana!Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sf. Ana!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani!Multă sănătate și fericire pentru toți cei ce se sărbătoresc de Sfanta Ana!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani!Sfanta Ana să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani, Ana!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

TOTAL: 47

Sfânta Ana, pomenită în calendarul creștin ortodox la 25 iulie, a fost mama Fecioarei Maria, Născătoarea de Dumnezeu, și bunica după trup a Mântuitorului Hristos.

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ana, urari de Sfanta Ana, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ana - 25 Iulie