Mesaje de Sfanta Ana

25 Iulie - Sărbătoarea Adormirii Sfintei Ana

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ana, urari de Sfanta Ana, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ana - 25 Iulie

Mesaje de Sfanta Ana - Cu ocazia sărbătoririi numeluiCu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros La Mulţi Ani multă sănătate, realizări şi tot ce vă doriţi alături de cei dragi.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebookLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfintei Ana .

Mesaje de Sfanta Ana - Să ai o zi de Sfanta Ana minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfanta Ana minunată!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani de Sfanta Ana!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfintei Ana!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani, Ana si Anca!De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani!În această Sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfanta Ana să te călăuzească mereu in viață.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani, Anca!Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani!Sfanta Ana să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sfanta Ana - La mulţi ani de ziua numelui tău!În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfanta Ana, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Mesaje de Sfanta Ana - La mulți ani de Sfanta Ana!Sper ca ziua numelui tău să iți aducă multe motive de a sărbatori.

TOTAL: 47

Sfânta Ana, pomenită în calendarul creștin ortodox la 25 iulie, a fost mama Fecioarei Maria, Născătoarea de Dumnezeu, și bunica după trup a Mântuitorului Hristos.

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasiti mesaje de Sfanta Ana, urari de Sfanta Ana, mesaje pentru cei care poarte numele Sfintei Ana - 25 Iulie