Mesaje de Comemorare

Mesaje de comemorare pentru persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet.

Mesaje de Comemorare - Odihnească-se în pace!Moartea cuiva drag îți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. Să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Odihnească-se în pace!

Mesaje de Comemorare - Mamă, mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace!Mamă, mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să îi odihnească pe cei plecați de lângă noi!Dumnezeu să îi odihnească pe cei plecați de lângă noi!

Mesaje de Comemorare - Fratele meu drag, mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace!Fratele meu drag, mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să-i odihnească în pace!Să aprindem o lumânare pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să-i ierte!Să aprindem o lumânare pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Comemorare - Somn de veci binecuvântat!Lumina lumânării să facă lumină în rai pentru cei dragi! Dumnezeu să-i ierte! Somn de veci binecuvântat!

Mesaje de Comemorare - Mi-e dor de tine, tată!Mi-e dor de tine, tată! Cândva ne vom revedea, dar până atunci, odihnește-te în pace!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să-i ierte!Să aprindem o lumânare și să ne rugam cu smerenie pentru sufletele celor care astăzi nu mai sunt printre noi. Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Comemorare - Părinții mei au plecat într-o lume mai bună dar îi păstrez în inima mea pe vecie!Părinții mei au plecat într-o lume mai bună dar îi păstrez în inima mea pe vecie!

TOTAL: 38

Moartea cuiva drag îți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. Să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Aici găsiți mesaje de comemorare pentru părinti, frati, surori, soți, soții, bunici, nasi, fini, cumetrii... si alte persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet... Odihnească-se în pace!

#Comemorare #Memorial

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de comemorare pentru persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet.