Mesaje de Comemorare

Mesaje de comemorare pentru persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet.

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să vă odihnească în pace! Nu vă vom uita niciodată!O lumânare aprinsă și o rugăciune spusă pentru cei plecați prea devreme dintre noi. Dumnezeu să vă odihnească în pace! Nu vă vom uita niciodată!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să-i odihnească!Să înălțam un gând și o rugăciune pentru cei care au plecat dintre noi... dă mai departe lumina pentru sufletele adormiților. Dumnezeu să-i odihnească!

Mesaje de Comemorare - Sora mea dragă, mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace!Sora mea dragă, mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Mesaje de Comemorare - Mamă și Tată, mi-e dor de voi! Dumnezeu să vă odihnească în pace!Mamă și Tată, mi-e dor de voi! Dumnezeu să vă odihnească în pace!

Mesaje de Comemorare - Luminează-le somnul de veci!Ai grijă, Doamne, de sufletele celor plecați la dreapta Ta! Luminează-le somnul de veci!

Mesaje de Comemorare - Mamă, îți aprind o lumânare și mă gândesc la tine în fiecare ziMamă, îți aprind o lumânare și mă gândesc la tine în fiecare zi... vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine. Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Comemorare - Tată, mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace!Tată, mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Mesaje de Comemorare - Mi-e dor de tine, mamă!Mi-e dor de tine, mamă! Cândva ne vom revedea, dar până atunci, odihnește-te în pace!

TOTAL: 38

Moartea cuiva drag îți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. Să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Aici găsiți mesaje de comemorare pentru părinti, frati, surori, soți, soții, bunici, nasi, fini, cumetrii... si alte persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet... Odihnească-se în pace!

#Comemorare #Memorial

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de comemorare pentru persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet.