Mesaje de Comemorare

Mesaje de comemorare pentru persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet.

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să-i ierte!Când dorul nu se stinge, aprindem o lumânare pentru cei dragi care nu mai sunt printre noi. Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să-i ierte!Moartea cuiva drag iți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca! Trimite aceasta flacără pentru cei plecați la dreapta Tatălui! Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Comemorare - Trimite această flacără pentru cei plecați la dreapta Tatălui!Trimite această flacără pentru cei plecați la dreapta Tatălui! Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Comemorare - Să ne rugăm azi pentru sufletele celor adormiți. Odihnește-i în pace, Doamne!Să ne rugăm azi pentru sufletele celor adormiți. Odihnește-i în pace, Doamne!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să îi aibă în paza Lui!Să distribuiți această lumină mai departe, în speranța că o vor primi și cei aflați în întuneric... Dumnezeu să îi aibă în paza Lui!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să-i ierte!Uneori ni se face cumplit de dor de oamenii pe care nu ii mai putem îmbrățișa! Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Comemorare - Bunicii mei dragi, mi-e dor de voi! Dumnezeu să vă odihnească în pace!Bunicii mei dragi, mi-e dor de voi! Dumnezeu să vă odihnească în pace!

Mesaje de Comemorare - Dă mai departe lumina pentru sufletele adormiților.Să înălțăm un gând și o rugăciune pentru cei care au plecat dintre noi. Dă mai departe lumina pentru sufletele adormiților.

Mesaje de Comemorare - Știu că ai grijă de mine, de acolo de sus. Dumnezeu să te ierte!Aprind o lumânare pentru tine... Știu că ai grijă de mine, de acolo de sus. Dumnezeu să te ierte!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să-i odihnească în pace!Să ne rugăm și să aprindem o lumânare pentru toți cei care NU mai sunt printre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!

TOTAL: 38

Moartea cuiva drag îți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. Să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Aici găsiți mesaje de comemorare pentru părinti, frati, surori, soți, soții, bunici, nasi, fini, cumetrii... si alte persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet... Odihnească-se în pace!

#Comemorare #Memorial

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de comemorare pentru persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet.