Mesaje de Comemorare

Mesaje de comemorare pentru persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet.

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!O lumânare aprinsă pentru cei care au plecat și au lăsat un gol în suflet... Timpul trece... dar absența lor se simte! Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!

Mesaje de Comemorare - Tată, îți aprind o lumânare și mă gândesc la tine în fiecare ziTată, îți aprind o lumânare și mă gândesc la tine în fiecare zi... vei rămâne mereu în sufletul meu! Mi-e atât de dor de tine. Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Comemorare - O lumânare aprinsă și un gând din inima pentru toți cei dragi plecați de lângă noiO lumânare aprinsă și un gând din inima pentru toți cei dragi plecați de lângă noi. Postează acest mesaj pe peretele tău dacă și ție îți lipsește cineva care te privește din cer.

Mesaje de Comemorare - Să-i pomenim pe cei plecați la Domnul asa cum se cuvine, cu pomeni și rugăciuni!Să-i pomenim pe cei plecați la Domnul asa cum se cuvine, cu pomeni și rugăciuni ! Dumnezeu să-i ierte!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să te odinească în pace!În fiecare zi îmi este dor de acel cineva special care a plecat prea devreme. Plâng, aprind o lumânare și mă rog. Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Comemorare - Mamă, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meuMamă, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meu, pentru ca acolo vei rămâne pentru totdeauna. Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Comemorare - Tată, Dumnezeu să te odinească în pace!Tată, când mi-e dor de tine, te găsesc în sufletul meu, pentru ca acolo vei rămâne pentru totdeauna. Dumnezeu să te odinească în pace!

Mesaje de Comemorare - Mă uit la cer și-mi amintesc că acolo sus e cineva care a plecat prea devreme și care are grijă de mine!Mă uit la cer și-mi amintesc că acolo sus e cineva care a plecat prea devreme și care are grijă de mine! Așa că zâmbesc și aprind o lumânare... Dumnezeu să te aibă în paza Lui!

Mesaje de Comemorare - Dumnezeu să îi aibă în paza Lui!O lumânare aprinsă și un gând bun pentru toți cei plecați de lângă noi. Dumnezeu să îi aibă în paza Lui!

Mesaje de Comemorare - Odihnește-i în pace, Doamne!Mă rog noapte de noapte pentru cei ce-au plecat prea devreme la ceruri. Odihnește-i în pace, Doamne!

TOTAL: 38

Moartea cuiva drag îți lasă în suflet o durere pe care nimeni nu o poate vindeca. Să ne rugăm pentru sufletele celor adormiți. Aici găsiți mesaje de comemorare pentru părinti, frati, surori, soți, soții, bunici, nasi, fini, cumetrii... si alte persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet... Odihnească-se în pace!

#Comemorare #Memorial

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de comemorare pentru persoane dragi care au plecat de lângă noi și au lăsat un gol în suflet.