Mesaje de 8 Martie

8 Martie - Ziua Internațională a Femeii

Mesaje de 8 Martie, Mesaje de ziua femeii, Urari de 8 Martie, Poezii de 8 Martie, SMS de 8 Martie, Fraze de 8 Martie, mesaje de ziua mamei

Mesaje de 8 Martie - La multi ani, mama!La multi ani, mama!

Mesaje de 8 Martie - Cu ocazia zilei de 8 MartieCu ocazia zilei de 8 Martie, iti urez un mare la multi ani, mami!

Mesaje de 8 Martie - Fie ca ziua de 8 MartieFie ca ziua de 8 Martie să vă aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ, iar primăvara să vă inunde sufletul cu bucuria şi parfumul florilor sale.

Mesaje de 8 Martie - La multi ani tuturorLa multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor din viata noastra!

Mesaje de 8 Martie - La mulţi ani tuturor femeilorLa mulţi ani tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie!

Mesaje de 8 Martie - La multi ani, de 8 martie!La multi ani, de 8 martie!

Mesaje de 8 Martie - Un ghiocel in calea implinirii, un vestitor al primaveriiUn ghiocel in calea implinirii, un vestitor al primaverii, un dar pe care-l oferim, acum, de ziua lor 8 Martie, tuturor femeilor odata cu cele mai calde urari de bine si fericire in viata. LA MULTI ANI!

Mesaje de 8 Martie - Poezie de 8 Martie!Să fii femeie, nu-i ușor, / să fii pe placul tuturor... / Ajungi apoi mamă să fii, / să crești, să plângi lângă copii... / Dar este și adevărat / că este cel mai minunat, / Să fii femeie și iubită, / să fii soție și mămică... / Și azi mai mult decat oricând, / da-i vieții sens pe acest pământ! La mulţi ani tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie!

TOTAL: 88

Trimite si tu acum un mesaj, o urare de 8 Martie femeilor din viata ta! Alege o mesajul potrivit!

#8martie #felicitari8martie #mesaje8martie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de 8 Martie, Mesaje de ziua femeii, Urari de 8 Martie, Poezii de 8 Martie, SMS de 8 Martie, Fraze de 8 Martie, mesaje de ziua mamei