Mesaje de 8 Martie

8 Martie - Ziua Internațională a Femeii

Mesaje de 8 Martie, Mesaje de ziua femeii, Urari de 8 Martie, Poezii de 8 Martie, SMS de 8 Martie, Fraze de 8 Martie, mesaje de ziua mamei

Mesaje de 8 Martie - Pentru toate mamele din Romania!Pentru toate mamele din Romania, bogate si mai putin bogate, cu cariera sau gospodine...

Mesaje de 8 Martie - Iar ziua de 8 MARTIE soseste iara...In sufletele noastre-i mereu primavara, Iar ziua de 8 MARTIE soseste iara, A

Mesaje de 8 Martie - Daca inima din mine as putea sa-ti daruiesc, as impacheta-o!Daca inima din mine as putea sa-ti daruiesc, as impacheta-o-n graba sa-ti arat cat te iubesc.

Mesaje de 8 Martie - La multi ani, mama!Tu ai adus in calea mea fericire, bunatate si dragoste. Multumesc pentru lectiile de viata pe care mi le-ai daruit. La multi ani, mama!

Mesaje de 8 Martie - Ma simt mandra si norocoasa pentru ca esti mama mea. La multi ani!Tu esti pentru mine o femeie frumoasa, o prietena speciala si o mama minunata. Ma simt mandra si norocoasa pentru ca esti mama mea. La multi ani!

Mesaje de 8 Martie - La multi ani de 8 martie!Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari pentru tine! La multi ani de 8 martie!

Mesaje de 8 Martie - Te iubesc, mama!Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama!

Mesaje de 8 Martie - La multi ani de ziua femeii!Te port oriunde in gandurile mele si te simt chiar daca esti departe de mine! Te iubesc. La multi ani de ziua femeii!

Mesaje de 8 Martie - Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine ... La multi ani, Mama!Stiu ca nu ti-am aratat mereu ca am apreciat ceea ce ai facut pentru mine. Iti sunt recunoscatoare ca exist – tie iti datorez omul care sunt astazi, datorita tie sunt un om mai bun. La multi ani, Mama!

Mesaje de 8 Martie - Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soareluiIti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat... te iubesc!

TOTAL: 88

Trimite si tu acum un mesaj, o urare de 8 Martie femeilor din viata ta! Alege o mesajul potrivit!

#8martie #felicitari8martie #mesaje8martie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de 8 Martie, Mesaje de ziua femeii, Urari de 8 Martie, Poezii de 8 Martie, SMS de 8 Martie, Fraze de 8 Martie, mesaje de ziua mamei