Mesaje de 8 Martie

8 Martie - Ziua Internațională a Femeii

Mesaje de 8 Martie, Mesaje de ziua femeii, Urari de 8 Martie, Poezii de 8 Martie, SMS de 8 Martie, Fraze de 8 Martie, mesaje de ziua mamei

Mesaje de 8 Martie - Mami, te iubescMami, te iubesc, pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita!

Mesaje de 8 Martie - La multi ani mamica dragaTu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani!

Mesaje de 8 Martie - Draga mama, iti multumesc!Draga mama, azi de ziua ta vreau sa iti spun ceva: iti multumesc pentru grijile avute noptile pierdute si iti mai spun ceva te iubesc cu toata inimioara mea

Mesaje de 8 Martie - Cu ocazia zilei femeiiCu ocazia zilei femeii iti dorim multa sanatate fericire si numai bine! La multi ani!

Mesaje de 8 Martie - Tu esti minunea vietii meleSunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele

Mesaje de 8 Martie - Sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaveriiZiua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii! La Multi Ani!

Mesaje de 8 Martie - LA MULTI ANI, scumpa MAMICA!Daca viata ta ar depinde de iubirea pe care ti-o port ... ai fi nemuritoare! LA MULTI ANI, scumpa MAMICA!

Mesaje de 8 Martie - La multi ani, mamica meaLa multi ani, mamica mea, Sa fi fericita si sa te iubesca toata lumea cum o face puiul tau.

Mesaje de 8 Martie - Pentru ziua ta, mamicoPentru ziua ta, mamico, iti trimit un ghiocel cat de mic il vezi, cuprinde toata primavara-n el.

Mesaje de 8 Martie - Draga mamica meaDraga mamica mea, o primavara calda sa fie in sufletul tau toti ce-ti doresti si multe multumiri si iti mai multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie. Te iubesc din tot sufletul!

TOTAL: 88

Trimite si tu acum un mesaj, o urare de 8 Martie femeilor din viata ta! Alege o mesajul potrivit!

#8martie #felicitari8martie #mesaje8martie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de 8 Martie, Mesaje de ziua femeii, Urari de 8 Martie, Poezii de 8 Martie, SMS de 8 Martie, Fraze de 8 Martie, mesaje de ziua mamei