Mesaje de 8 Martie

8 Martie - Ziua Internațională a Femeii

Mesaje de 8 Martie, Mesaje de ziua femeii, Urari de 8 Martie, Poezii de 8 Martie, SMS de 8 Martie, Fraze de 8 Martie, mesaje de ziua mamei

Mesaje de 8 Martie - Draga mea mamaDraga mea mama, am cautat sa gasesc un cadou potrivit pentru tine si cred ca l-am gasit. Sper sa-ti umple ziua de bucurie atunci cand il vei primi. La Multi Ani!

Mesaje de 8 Martie - Sa-ti fie viata ca un trandafirSa-ti fie viata ca un trandafir, parfumul pentru prieteni si spinii pentru dusmani. Sa fii iubita ca trandafirii si privita cu toata dragostea.

Mesaje de 8 Martie - Mama este fiinta aleasa de DumnezeuMama este fiinta aleasa de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pamant.

Mesaje de 8 Martie - Tu esti soarele si primavara meaCand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.

Mesaje de 8 Martie - Fii atent daca faci femeia sa planga!Fii atent daca faci femeia sa planga, pentru ca Dumnezeu ii numara lacrimile.

Mesaje de 8 Martie - ESTI FIINTA CEA MAI IUBITA DIN LUMEA INTREAGA!La capat de iarna, geroasa, tarzie, Ca intr-o carte frumoasa, de poezie, ,Albi si gingasi ghiocei, imaculati...

Mesaje de 8 Martie - Ziua de 8 martie sa-ti aduca multa sanatate, fericire, intelegere in casa, multi bani, impliniri pe toate planurile!Cand florile s-au trezit la viata si coltul ierbii respira aerul primaverii, primiti mesajul nostru de prietenie.

Mesaje de 8 Martie - LA MULTI ANI, MAMA!Cu multa dragoste, Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA.

Mesaje de 8 Martie - Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soareIti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare si de fiecare pata de verdeata...

Mesaje de 8 Martie - Iti doresc un 8 Martie cat mai frumosPrimavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!

TOTAL: 88

Trimite si tu acum un mesaj, o urare de 8 Martie femeilor din viata ta! Alege o mesajul potrivit!

#8martie #felicitari8martie #mesaje8martie

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje de 8 Martie, Mesaje de ziua femeii, Urari de 8 Martie, Poezii de 8 Martie, SMS de 8 Martie, Fraze de 8 Martie, mesaje de ziua mamei