Mesaje de 1 Decembrie

1 Decembrie - Ziua națională a României

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania.  Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi. La mult ani Romania!

Mesaje de 1 Decembrie - 1 Decembrie sa va aduca sanatate, fericire si bucurieFie ca, 1 Decembrie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati. La multi ani Romania!

Mesaje de 1 Decembrie - La multi ani Romania!Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sarbatoarea sa uneasca toata suflarea romaneasca. La multi ani Romane, La multi ani Romania!

Mesaje de 1 Decembrie - Fii mandru de tara ta!De cand se stie, Romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim tara si s-o respectam. La Multi Ani Romane, Fii mandru de tara ta!

Mesaje de 1 Decembrie - Sa fii mandru ca esti romanDe 1 decembrie vreau sa-ti urez tot binele de pe lume si sa fii la fel de bun in ceea ce faci si mai ales sa fii mandru ca esti roman. La multi ani!

Mesaje de 1 Decembrie - La Multi Ani plini de realizari!De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei va doresc distractie placuta si sa va bucurati ca sunteti romani. La Multi Ani plini de realizari!

Mesaje de 1 Decembrie - Hai sa dam mana cu manaHai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sarbatoarea sa uneasca toata suflarea romaneasca. La multi ani Romane!

Mesaje de 1 Decembrie - La multi ani tuturor romanilor!La multi ani romani, oriunde v-ati afla!

Mesaje de 1 Decembrie - La multi ani tuturor!La multi ani Romania! La multi ani prieteni! La multi ani romani de pretutindeni!

Mesaje de 1 Decembrie - La multi ani Romaniei si tuturor romanilorLa multi ani Romaniei, tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste!

Mesaje de 1 Decembrie - Ziua Nationala a RomanieiZiua Nationala a Romaniei este cu siguranta una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea tin sa-ti urez La multi ani romane!

TOTAL: 52

1 decembrie 1918 reprezinta evenimentul principal din istoria Romaniei, data la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu Romania, totodata cerandu-se un singur stat national. Cu toate acestea, primul pas a fost facut, de fapt, între 21 noiembrie-4 decembrie 1918. Cand Sfatul Tarii din Basarabia a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca. Apoi, la 24 ianuarie se adopta declaratia de Independenta. Trimite si tu mesaje si urari de ziua nationala a romaniei, mesaje si urari de 1 decembrie!

Mesaje Urari Felicitari

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi.