Mesaje de 1 Decembrie

1 Decembrie - Ziua națională a României

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania.  Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi. La mult ani Romania!

Mesaje de 1 Decembrie - La mulți ani romani, oriunde v-ați afla!La mulți ani romani, oriunde v-ați afla!

Mesaje de 1 Decembrie - La mulți ani Romane!Hai sa dam mana cu mana, cei cu inima romana, sărbătoarea sa unească toata suflarea românească. La mulți ani Romane!

Mesaje de 1 Decembrie - Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!

Mesaje de 1 Decembrie - Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

Mesaje de 1 Decembrie - Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!

Mesaje de 1 Decembrie - Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez La mulți ani!Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez La mulți ani!

Mesaje de 1 Decembrie - De 1 Decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lumeDe 1 Decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!

Mesaje de 1 Decembrie - A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!

Mesaje de 1 Decembrie - În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!

Mesaje de 1 Decembrie - La mulți ani Romania! La mulți ani prieteni! La mulți ani romani de pretutindeni!La mulți ani Romania! La mulți ani prieteni! La mulți ani romani de pretutindeni!

TOTAL: 52

1 decembrie 1918 reprezinta evenimentul principal din istoria Romaniei, data la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu Romania, totodata cerandu-se un singur stat national. Cu toate acestea, primul pas a fost facut, de fapt, între 21 noiembrie-4 decembrie 1918. Cand Sfatul Tarii din Basarabia a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca. Apoi, la 24 ianuarie se adopta declaratia de Independenta. Trimite si tu mesaje si urari de ziua nationala a romaniei, mesaje si urari de 1 decembrie!

Mesaje Urari Felicitari

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi.