Mesaje de 1 Decembrie

1 Decembrie - Ziua națională a României

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania.  Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi. La mult ani Romania!

Mesaje de 1 Decembrie - Romanul traieste cu credintaDe cand se stie, romanul traieste cu credinta in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeste pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Multi Ani Romane, fii mandru de tara ta!

Mesaje de 1 Decembrie - Viitor prosper si fericitCu ocazia Zilei Nationale a Romaniei va transmit cele mai sincere urari de bine si un viitor prosper si fericit. La Multi Ani!

Mesaje de 1 Decembrie - Sa fim mai buni de ziua noastraLa multi ani Romania, la multi ani romane, hai sa incercam sa fim mai buni de ziua noastra!

Mesaje de 1 Decembrie - A mai trecut un an de cand suntem romaniA mai trecut un an de cand suntem romani, astazi a venit din nou vremea sa ne spunem La multi ani tuturor romanilor !

Mesaje de 1 Decembrie - Urari de bine de 1 DecembrieDe 1 decembrie vreau sa-ti urez tot binele de pe lume si sa fii la fel de bun in ceea ce faci si mai ales sa fii mandru ca esti roman. La multi ani !

Mesaje de 1 Decembrie - Mihai Eminescu - Ce-ti doresc eu tie, dulce RomanieMihai Eminescu - Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie

Mesaje de 1 Decembrie - Cu ocazia Zilei Naționale a României va transmit cele mai sincere urâri de bineCu ocazia Zilei Naționale a României va transmit cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit. La Mulți Ani!

Mesaje de 1 Decembrie - La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!De când se știe, romanul trăiește cu credința in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Mulți Ani Romane, fii mândru de tara ta!

Mesaje de 1 Decembrie - La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!La mulți ani României, tuturor romanilor si celor ce simt si gândesc românește!

Mesaje de 1 Decembrie - Lucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bunLucrând cu oameni ca dumneavoastră, îndrăznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. Va mulțumim pentru profesionalism si va dorim tot succesul pe care li meritați din plin. La mulți ani!

TOTAL: 52

1 decembrie 1918 reprezinta evenimentul principal din istoria Romaniei, data la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu Romania, totodata cerandu-se un singur stat national. Cu toate acestea, primul pas a fost facut, de fapt, între 21 noiembrie-4 decembrie 1918. Cand Sfatul Tarii din Basarabia a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca. Apoi, la 24 ianuarie se adopta declaratia de Independenta. Trimite si tu mesaje si urari de ziua nationala a romaniei, mesaje si urari de 1 decembrie!

Mesaje Urari Felicitari

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi.