Mesaje de 1 Decembrie

1 Decembrie - Ziua națională a României

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania.  Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi. La mult ani Romania!

Mesaje de 1 Decembrie - Felicitari poporului roman!Cu prilejul Zilei nationale a Romaniei doresc poporului roman cele mai calduroase felicitari si urari de sanatate, bunastare, prosperitate si succes!

Mesaje de 1 Decembrie - La multi ani romaneDaca te-ai prins in hora, joaca pana la capat. La multi ani romane, la multi ani Romania!

Mesaje de 1 Decembrie - 1 Decembrie zi de sarbatoare1 Decembrie este o zi de sarbatoare pentru toti romanii. Ne face placere sa transmitem salutarile noastre tuturor romanilor oriunde s-ar afla. La Multi Ani si petrecere frumoasa de Ziua Nationala!

Mesaje de 1 Decembrie - Sanatate de Ziua NationalaFie ca, 1 Decembrie sa va aduca sanatate, fericire si multa, multa bucurie alaturi de cei dragi si apropiati.

Mesaje de 1 Decembrie - Sa va bucurati ca sunteti romanDe Ziua Nationala a Romaniei va doresc distractie placuta si sa va bucurati ca sunteti roman.

Mesaje de 1 Decembrie - Adevarati romani...Ne face deosebita placere sa colaboram cu oameni de exceptie ca dumneavoastra. Adevarati romani.

Mesaje de 1 Decembrie - Felicitari de Ziua Romaniei!Cu ocazia Zilei Nationale dorim sa va felicitam pentru profesionalismul dumneavoastra si sa va transmitem cele mai sincere urari de bine.

Mesaje de 1 Decembrie - Romani de exceptie, clienti deosebitiCu romani de exceptie ca tine tara noastra este mai bogata si mai respectata.

Mesaje de 1 Decembrie - Romani deosebiti ca dumneavoastraSuntem bucurosi sa colaboram cu romani deosebiti ca dumneavoastra. Datorita unor astfel de oameni Romania poate nutri speranta unui viitor mai bun. La multi ani!

Mesaje de 1 Decembrie - Romania poate avea un viitor mai bunLucrand cu oameni ca dumneavoastra, indraznim sa credem ca Romania poate avea un viitor mai bun. Va multumim pentru profesionalism si va dorim tot succesul pe care il meritati din plin. La multi ani!

TOTAL: 52

1 decembrie 1918 reprezinta evenimentul principal din istoria Romaniei, data la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu Romania, totodata cerandu-se un singur stat national. Cu toate acestea, primul pas a fost facut, de fapt, între 21 noiembrie-4 decembrie 1918. Cand Sfatul Tarii din Basarabia a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca. Apoi, la 24 ianuarie se adopta declaratia de Independenta. Trimite si tu mesaje si urari de ziua nationala a romaniei, mesaje si urari de 1 decembrie!

Mesaje Urari Felicitari

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin mesaje si urari persoanele dragi.