Mesaje de 1 Aprilie

1 Aprilie - Ziua Păcălelilor

Cele mai frumoase mesaje de 1 Aprilie pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Urari de 1 Aprilie, bancuri, farse şi glume de Ziua Pacalelilor.

Mesaje de 1 Aprilie - Pe 1 aprilie 2007, pe blogul organizatiei PETAPe 1 aprilie 2007, pe blogul organizatiei PETA a aparut un articol in care se anunta un plan ingenios care sa apere caprioarele impotriva vanatorilor. Acesta implica intai tranchilizarea caprioarelor, apoi vopsirea lor cu un model de camuflaj, urmata cu eliberarea acestora in padure.

Mesaje de 1 Aprilie - Istoricul ceasornic mecanic Big Ben devine electronicIn 1980, tot BBC ii mai socheaza o data pe britanici, anuntandu-i ca istoricul ceasornic mecanic Big Ben devine electronic, pentru a tine pasul cu progresul.

Mesaje de 1 Aprilie - Elvetia, Britanicii si pastelePostului de radio BBC, in 1957 a anuntat ca Elvetia nu mai poate face fata stocarii unei senzationale recolte de macaroane, iar fermierii omorau gargaritele ce le puteau compromite stocurile pe timpul iernii.

Mesaje de 1 Aprilie - Google a anuntat ca cei care au accesat site-ul google.roGoogle a anuntat ca cei care au accesat site-ul google.ro de mai mult de 200 ori intr-un an vor primi un voucher de 200 RON.

Mesaje de 1 Aprilie - Salut iubita, iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aiciSalut iubita, iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aici. Sunt implicat intr-o alta relatie cu prietena ta ...

TOTAL: 35

1 aprilie - Ziua pacalelilor este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene inca din Evul Mediu. Mesaje de 1 aprilie pentru iubit, mesaje de 1 aprilie pentru prieteni, mesaje de 1 aprilie pentru colegi. Nu te lasa pacalit de 1 Aprilie! Alege un mesaj de Ziua Pacalelilor potrivit!

#1aprilie #ZiuaPacalelilor

Mesaje Urari Felicitari

Cele mai frumoase mesaje de 1 Aprilie pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Urari de 1 Aprilie, bancuri, farse şi glume de Ziua Pacalelilor.