Mesaje de 1 Aprilie

1 Aprilie - Ziua Păcălelilor

Cele mai frumoase mesaje de 1 Aprilie pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Urari de 1 Aprilie, bancuri, farse şi glume de Ziua Pacalelilor.

Mesaje de 1 Aprilie - Iubitule m-a sunat mama si vrea sa vina la noiIubitule m-a sunat mama si vrea sa vina la noi. Nu cateva luni doar. I-am zis sa vina. Oricum tie iti place sa dormi pe jos. Vorbim mai multe cand vii acasa. Te sarut.

Mesaje de 1 Aprilie - Banii nu fac fericireaBanii nu fac fericirea... o cumpara gata facuta.

Mesaje de 1 Aprilie - Pacaleala de 1 Aprilie!Ti-am cumparat un cadou mare, scump si extraordinar de frumos. Nu ma intreba ce este, vino la mine acasa si il vei primi! Daca nu ajungi pana la ora stabilita, considera ca a fost doar o "Pacaleala de 1 Aprilie!"

Mesaje de 1 Aprilie - Foarte bine, caci tocmai te-am pacalit eu pe tine!Daca incerci sa ma pacalesti azi sa stii ca ma voi supara pe tine si nu iti voi mai raspunde la telefon! Ne-am inteles, da? Foarte bine, caci tocmai te-am pacalit eu pe tine!

Mesaje de 1 Aprilie - Promit sa dau de baut tuturor prietenilorSpune-mi "La multi ani!", astazi este ziua mea. Nu este nicio pacaleala... promit sa dau de baut tuturor prietenilor!

Mesaje de 1 Aprilie - De 1 aprilie cu BulaDe 1 aprilie, Bula se gandea cum s-o pacaleasca pe mama lui. Ajunge el acasa si ii spune "Mama tata e spunzurat in garaj", aceasta cand a auzit fuge repede in garaj, se uita nici urma de spanzurare... vine Bula si zice "Teapa de 1 Aprilie... tata... e spunzurat in pod..."

Mesaje de 1 Aprilie - Imi cer scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o facM-am gandit iubitule ca nu trebuie sa mai traiesti in minciuna si sa-ti zic cine sunt eu cu adevarat. Te insel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tau din clipa in care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut sa-l refuz. Imi cer scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o fac. Te iubesc!

Mesaje de 1 Aprilie - Daca doresti saptamana asta ne putem intalni pentru a ne lua la revederePentru ca esti unul dintre prietenii mei buni iti trimit si tie acest mesaj sa te anunt ca maine ma mut la casa in Canada alaturi de alte neamuri ale mele. Daca doresti saptamana asta ne putem intalni pentru a ne lua la revedere.

Mesaje de 1 Aprilie - Sunt insarcinata cu noi atributii la serviciIubitul meu drag, doresc sa-ti dau o veste: Sunt insarcinata cu noi atributii la servici. Sper sa-mi dea si marire de salariu!

Mesaje de 1 Aprilie - Pentru a sarbatori aceasta zi de primavara de 1 aprilieDesi nu vreau sa-ti stric ziua vreau sa te anunt ca am fost depistat cu cancer si doctorul mi-a mai dat maxim o luna de zile de trait. As vrea daca poti sa ne intalnim pentru a ne lua adio si pentru a sarbatori aceasta zi de primavara de 1 aprilie.

TOTAL: 35

1 aprilie - Ziua pacalelilor este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene inca din Evul Mediu. Mesaje de 1 aprilie pentru iubit, mesaje de 1 aprilie pentru prieteni, mesaje de 1 aprilie pentru colegi. Nu te lasa pacalit de 1 Aprilie! Alege un mesaj de Ziua Pacalelilor potrivit!

#1aprilie #ZiuaPacalelilor

Mesaje Urari Felicitari

Cele mai frumoase mesaje de 1 Aprilie pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Urari de 1 Aprilie, bancuri, farse şi glume de Ziua Pacalelilor.