Mesaje de 1 Aprilie

1 Aprilie - Ziua Păcălelilor

Cele mai frumoase mesaje de 1 Aprilie pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Urari de 1 Aprilie, bancuri, farse şi glume de Ziua Pacalelilor.

Mesaje de 1 Aprilie - Am auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracatAm auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracat, foarte urat cu spume la gura si imediat m-am gandit sa te intreb daca esti bine! Astept raspuns!

Mesaje de 1 Aprilie - Vii sa ma vizitezi la spital ca sa afli ca de fapt a fost o pacaleala de 1 aprilieIti trimit acest mesaj ca sa stii ca nu ne mai putem intalni pentru ca am avut un accident, a dat o masina peste mine, iar acum ma aflu la spital si am aflat ca trebuie sa-mi fie amputat un picior, de aceea vreau sa-ti spun ca trebuie sa vii sa ma vizitezi la spital ca sa afli ca de fapt a fost o pacaleala de 1 aprilie.

Mesaje de 1 Aprilie - Sa-ti spun cum sta treaba despre pacaleala de 1 aprilie pe care ti-am facut-oAseara mi-a luat foc apartamentul de aceea as vrea sa ne intalnim in fata blocului unde stau acum cu mobila ce a putut fi recuperata si restul familiei si sa-ti spun cum sta treaba despre pacaleala de 1 aprilie pe care ti-am facut-o.

Mesaje de 1 Aprilie - Vei afla ca a fost o pacaleala de 1 aprilieAstazi este ultima zi din viata mea. Am decis sa-mi iau zilele. Sa stii ca te iubesc mult. Sa vii la mine pentru ca vei gasi un bilet de adio in care vei afla ca a fost o pacaleala de 1 aprilie!

Mesaje de 1 Aprilie - Te rog anunta-i si pe ceilaltiŢi-am trimis acest mesaj ca sa te instiintez ca mama a avut un accident de masina, iar acum se afla in coma la spital. Te rog anunta-i si pe ceilalti.

Mesaje de 1 Aprilie - Este timpul sa-ti spun adevarulDraga mea, cred ca dupa atata timp petrecut impreuna este timpul sa-ti spun adevarul: eu sunt, de fapt, GAY si m-am combinat cu tine doar pentru a fi mai aproape de (numele unui prieten al ei).

Mesaje de 1 Aprilie - Stiam ca iti doresti o masina noua, asa ca ai primit-o de 1 AprilieStiam ca iti doresti o masina noua, asa ca ... ai primit-o de 1 Aprilie.

Mesaje de 1 Aprilie - De 1 Aprilie, esti marele castigator al uneiDe 1 Aprilie, esti marele castigator al unei ... al unei felicitari haioase!

Mesaje de 1 Aprilie - Sa nu ne suparam pentru micile pacaleli de 1 AprilieZilele trecute mama mi-a marturisit ca tatal meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparam pentru micile pacaleli de 1 Aprilie...

Mesaje de 1 Aprilie - Dom' Director m-a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile taleBuna, sunt Ioana, noua asistenta a domnului director. Dom' Director m-a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile tale. Ii pare rau ca nu a putut sa iti spuna el asta, dar este foarte ocupat asa cum bine stii.

TOTAL: 35

1 aprilie - Ziua pacalelilor este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene inca din Evul Mediu. Mesaje de 1 aprilie pentru iubit, mesaje de 1 aprilie pentru prieteni, mesaje de 1 aprilie pentru colegi. Nu te lasa pacalit de 1 Aprilie! Alege un mesaj de Ziua Pacalelilor potrivit!

#1aprilie #ZiuaPacalelilor

Mesaje Urari Felicitari

Cele mai frumoase mesaje de 1 Aprilie pe care le poti trimite prietenilor tai prin sms sau prin email! Urari de 1 Aprilie, bancuri, farse şi glume de Ziua Pacalelilor.