Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia

26 August - Sfinții Adrian si Natalia

Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani, Adriana! 26.August - Sf. Adrian si Natalia
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La Multi Ani Adriana! Sfantul pe care il reprezinti sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - 26.August Sf. Adrian si Natalia La multi ani, Adrian!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Adrian de ziua numelui iti doresc multa sanatate si La Multi Ani!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Sfanta Sarbatoare de Sfintii Adrian si Natalia sa va aduca numai impliniri, liniste si lumina in suflet!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - De Sf. Adrian si Natalia, va doresc sa aveti liniste in suflet si o viata plina de substanta si frumos.
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele Sf. Adrian si Natalia!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani, cu ocazia zilei Sf. Adrian si Natalia Sa ai parte de bucurii si impliniri!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Adrian si Natalia cat mai frumoasa!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani... de Sf. Adrian si Natalia!

TOTAL: 232

Cele mai apreciate

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Adrian, alaturi de sotia sa Natalia au trait pe vremea imparatului Maximian in cetatea Nicomidia. In urma celei de-a doua inconjurari pe care Maximian a facut-o in imparatia sa, in vremea de prigonire a crestinilor, captureaza 23 de barbati crestini, care se ascundeau prin pesteri, pe care ii supune la chinuri inimaginabile.

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!