Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia

26 August - Sfinții Adrian si Natalia

Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani, Natalia! Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Adriana, la multi ani de ziua numelui! 26 August
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani Adriana!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani Adrian! 26 August
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, Adrian!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Fie ca Sarbatoarea Sf. Adrian si Natalia sa va aduca in inimi pace, iubire, bucurie si fericire
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani! Sf. Adrian si Natalia
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani! Sf. Adrian si Natalia sa te ocroteasca mereu!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Sfintii Adrian si Natalia sa ne lumineze mintea, sufletul si cugetul! Amin.
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Sa aveti o zi  plina de iubire! Sf. Adrian si Natalia sa ne conduca viata  in dreptate si unire cu  Domnul nostru Iisus Hristos!

TOTAL: 232

Cele mai apreciate

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Adrian, alaturi de sotia sa Natalia au trait pe vremea imparatului Maximian in cetatea Nicomidia. In urma celei de-a doua inconjurari pe care Maximian a facut-o in imparatia sa, in vremea de prigonire a crestinilor, captureaza 23 de barbati crestini, care se ascundeau prin pesteri, pe care ii supune la chinuri inimaginabile.

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!