Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia

26 August - Sfinții Adrian si Natalia

Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Sf. Adrian si Natalia
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Sf. Adrian si Natalia
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Sfintii Adrian si Natalia
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani, Adi si Adina!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani, Adina! Sfantul pe care il reprezinti  sa te calauzeasca mereu,  sa-ti dea un munte de sanatate,  o mare de iubire si un ocean de fericire. 26-August - Sf. Adrian si Natalia
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani, Adina Ziua numelui sa-ti fie luminoasa si sa se prelungeasca in  multe altele aducatoare de bucurii.
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - 26.August Sf. Adrian si Natalia La multi ani, Adi!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Adi Astazi numele-ti serbam si cu drag vrem sa-ti uram, La multi ani cu sanatate, bafta si noroc in toate.
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - 26.August Sf. Adrian si Natalia La multi ani, Natalia!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Natalia, ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

TOTAL: 232

Cele mai apreciate

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Adrian, alaturi de sotia sa Natalia au trait pe vremea imparatului Maximian in cetatea Nicomidia. In urma celei de-a doua inconjurari pe care Maximian a facut-o in imparatia sa, in vremea de prigonire a crestinilor, captureaza 23 de barbati crestini, care se ascundeau prin pesteri, pe care ii supune la chinuri inimaginabile.

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!