Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia

26 August - Sfinții Adrian si Natalia

Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!

Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani Adrian si Adriana!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani pentru toti prietenii mei care poarta numele Sf. Adrian si Natalia!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sf. Adrian si Natalia!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - de de Sf. Adrian si Natalia
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani de Sf. Adrian si Natalia!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani de Sfintii Adrian si Natalia!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - Pozie de Sfintii Adrian si Natalia!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani si multa sanatate pentru toti cei ce poarta numele Sf. Adrian si Natalia!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani de Sfintii Adrian si Natalia!
Felicitari de Sfintii Adrian si Natalia - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sf. Adrian si Natalia!

TOTAL: 232

Cele mai apreciate

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Adrian, alaturi de sotia sa Natalia au trait pe vremea imparatului Maximian in cetatea Nicomidia. In urma celei de-a doua inconjurari pe care Maximian a facut-o in imparatia sa, in vremea de prigonire a crestinilor, captureaza 23 de barbati crestini, care se ascundeau prin pesteri, pe care ii supune la chinuri inimaginabile.

Mesaje Urari Felicitari

Sfintii Mucenici Adrian si Natalia sunt pomeniti de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 26 august. Trimite si tu un gand frumos intr-o felicitare tuturor care porta numele Sfintilor Adrian si Natalia!