Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan

7 Ianuarie - Sfântul Ioan

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani de Sfântul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfantului Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani! Sfantul Ioan
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani Ionel
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani de Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Ion, iti urez la multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani, Ionela!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Pentru toți Ioanii și Ioanele de pe pagina mea. Un sincer şi din suflet La mulţi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani de Sfântul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani, Oana!

TOTAL: 551

Cele mai noi

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Pe 24 iunie sarbatorim nasterea sfantului Ioan Botezatorul.

Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus.

La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume deritate din acestea!
Felicitari pentru Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionut, Ionica, Ionela, Ioana, Ionel, Ioanichie, Ioan, Ion, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni, Yannos, Oana, Onuta, Nelu, Nela, Janina, Jana!

#sfantulioan #ioan #7ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan: 7 Ianuarie - Pagina 16