Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan

7 Ianuarie - Sfântul Ioan

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani de Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani, Ioana! Sfantul Ioan - 7.Ianuarie
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - De Sfantul Ioan ... La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care isi sarbatoresc ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele  Sfantului Ion!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani de Sfântul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani Ioan
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani! Nelu De ziua numelui tau  iti doresc sa ai  o zi superba  si un an plin de realizari
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Pentru toate Ioanele și Ionelele din pagina mea. Un sincer şi din suflet La mulţi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Nelu, La multi ani de ziua numelui! 7 Ianuarie

TOTAL: 551

Cele mai noi

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Pe 24 iunie sarbatorim nasterea sfantului Ioan Botezatorul.

Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus.

La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume deritate din acestea!
Felicitari pentru Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionut, Ionica, Ionela, Ioana, Ionel, Ioanichie, Ioan, Ion, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni, Yannos, Oana, Onuta, Nelu, Nela, Janina, Jana!

#sfantulioan #ioan #7ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan: 7 Ianuarie - Pagina 15