Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan

7 Ianuarie - Sfântul Ioan

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani de Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani de Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani de Sfântul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani de Sf. Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani, Nela!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani, Nelu Ziua numelui sa-ti fie luminoasa si sa se prelungeasca in  multe altele aducatoare de bucurii.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Sfantul al carui nume il porti sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani, Oana!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Fie ca Sfantul Ioan sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani, Nelu!

TOTAL: 551

Cele mai noi

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Pe 24 iunie sarbatorim nasterea sfantului Ioan Botezatorul.

Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus.

La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume deritate din acestea!
Felicitari pentru Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionut, Ionica, Ionela, Ioana, Ionel, Ioanichie, Ioan, Ion, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni, Yannos, Oana, Onuta, Nelu, Nela, Janina, Jana!

#sfantulioan #ioan #7ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan: 7 Ianuarie - Pagina 12