Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan

7 Ianuarie - Sfântul Ioan

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani de Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani de Sfantul Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - De Sfântul Ioan să aprindem o lumânare pentru toți cei dragi care nu mai sunt printre noi. Dumnezeu să-i odihnească în pace!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani și multă sănătate pentru toți cei ce poartă numele Sfântului Ioan!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - Nela, cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La mulți ani, Ionuț!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani, Ion, Ioan, Ioana, Ionel, Nelu, Ionica, Nica, Ionut, Onut, Ionela, Nela, Ionica, Oana
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani Ioana
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan - La multi ani Ioana

TOTAL: 551

Cele mai noi

In fiecare an, pe 7 ianuarie, sarbatorim Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, zi in care il cinstim pe cel care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Pe 24 iunie sarbatorim nasterea sfantului Ioan Botezatorul.

Sfantul Ioan Botezatorul s-a nascut in cetatea Orini, in familia preotului Zaharia. Elisabeta, mama sa, era descendenta a semintiei lui Aaron. Nasterea prorocului Ioan s-a petrecut cu sase luni inaintea nasterii lui Iisus.

La Multi Ani tuturor Ionilor, Ioanelor si celor cu nume deritate din acestea!
Felicitari pentru Janos, Jean, Jeana, Jeanot, Jovanni, Johanna, Juan, Juana, Juanito, Johan, Iana, Ionut, Ionica, Ionela, Ioana, Ionel, Ioanichie, Ioan, Ion, Ioannis, Ianos, Ivan, Ivana, Gianina, Gianni, Giovanni, Yanni, Yannos, Oana, Onuta, Nelu, Nela, Janina, Jana!

#sfantulioan #ioan #7ianuarie

Mesaje Urari Felicitari

Felicitari de sfantul Ioan, felicitari pentru cei care poarte numele Sfantului Ioan. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Ioan: 7 Ianuarie - Pagina 14