Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Ultima zi de toamna ... Sf. Andrei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani si multa sanatate pentru toti cei care poarta numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare,  Si-i motiv de sarbatoare. La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei! 30 Noiembrie
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulţi ani tuturor celor care purtați numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti cei care poarta numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andreea! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfantul Andrei sa-ti lumineze drumul in viata! La multi de ziua numelui!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani!

TOTAL: 490

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 6