Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andreea La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sarbatoarea Sfantului Andrei sa ne gaseasca in pace pe toti. La multi ani pentru sarbatoriti!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei! 30 Noiembrie
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume! La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andrei si Andreea -  La multi ani
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andreea, La multi ani de ziua numelui! 30 Noiembrie
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Ultima zi de toamna ... Sf. Andrei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca Sfantul Andrei sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei!

TOTAL: 469

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 5