Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrei si Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei, Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andreas, Andi, Endre, Deia, Deea
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei sa te ocroteasca in fiecare zi, sa iti aduca liniste si pace! La multi ani cu impliniri si momente frumoase!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca viata ta sa se umple de caldura, lumina si dragostea pe care mi le-ai oferit mie! La Multi Ani de Sf. Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poarta numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani de Sfântul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andreea!

TOTAL: 490

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 3