Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Pozie de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani și multă sănătate pentru toți cei ce poartă numele Sfântului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sf. Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca viata ta sa se umple de caldura, lumina si dragostea pe care mi le-ai  oferit mie!  La Multi Ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Un buchet de flori si o urare sincera, pentru tine! La multi ani, Deea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Multi ani traiasca, multi ani traiasca ... La multi ani de Sf. Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani si fie ca Sfantul Andrei sa va ocroteasca mereu!

TOTAL: 469

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 18