Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andi! de ziua numelui iti doresc pe vant ce bate, multa multa sanatate si pe stele ce lucesc, fericire iti doresc.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti prietenii mei de pe facebook care poate numele Sfantului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani și multă sănătate pentru toți cei ce poartă numele Sfântului Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, Andrei! iti urez sa fii mereu fericit, sanatos si plin de bucurie.
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani, cu ocazia zilei Sfantului Andrei Sa ai parte de bucurii si impliniri!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Pozie de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani! Sfantul Andrei sa te ocroteasca mereu!

TOTAL: 490

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 17