Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei

30 Noiembrie - Sfântul Andrei

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei.

Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Fie ca Sfantul Andrei sa va aduca pace, iubire, bucurie si fericire in mijlocul familiei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - De ziua numelui tau sa vina Sfantul Andrei in casa ta cu daruri sfinte.  La multi ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Sfantul Andrei
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La mulți ani, Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani Andrei si Andreea!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andreea, ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La Multi Ani!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani de sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - Andrei si Andreea
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - De ziua ce-ti surade-n prag Si-i porti frumosul nume, Eu iti doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume. La multi ani de Sfantul Andrei!
Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei - La multi ani pentru toti ce poarta numele Sfantului Andrei!

TOTAL: 490

Cele mai noi

Felicitari pentru Andreea, Andra, Andrada, Andras, Andrus, Andruta, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea!

#sfantulandrei #30noiembrie #andrei #andreea

Mesaje Urari Felicitari

In 30 noiembrie il sarbatorim pe Sfantul Andrei si bineinteles ii sarbatorim si pe toti aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti aceia care cu ocazia sarbatorii de Sfantul Andrei vor sa ureze cu La Multi Ani si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi sarbatorite de Sf. Andrei. - Cele mai apreciate felicitari de Sfantul Andrei: 30 Noiembrie - Pagina 14