Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie

1 Decembrie - Ziua națională a României

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania.  Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi. La mult ani Romania!

Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - La multi ani de Ziua Nationala a Romaniei pentru toti prietenii mei de pe facebook care simt si gandesc romaneste!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - La multi ani romani, oriunde v-ati afla!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - Mihai Eminescu - Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie
Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - La multi ani Romaniei, tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - La multi ani, romani! La multi ani, Romania!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - Eu sunt mandru ca sunt roman! La multi ani Romania!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - La multi ani Romani!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!
Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - La multi ani! 1 Decembrie Trandafiri Tricolori
Cele mai apreciate felicitari de 1 Decembrie - La multi ani de Ziua Nationala a Romaniei pentru toti prietenii mei de pe facebook!

TOTAL: 164

Cele mai noi

1 decembrie 1918 reprezinta evenimentul principal din istoria Romaniei, data la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu Romania, totodata cerandu-se un singur stat national. Cu toate acestea, primul pas a fost facut, de fapt, între 21 noiembrie-4 decembrie 1918. Cand Sfatul Tarii din Basarabia a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca. Apoi, la 24 ianuarie se adopta declaratia de Independenta. Trimite si tu felicitari de ziua nationala a romaniei, felictari de 1 decembrie!

Mesaje Urari Felicitari

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi. La mult ani Romania! - Cele mai apreciate felicitari de Ziua Nationala a Romaniei: 1 Decembrie