Felicitari de 1 Decembrie

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania.  Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi. La mult ani Romania!

Felicitari de 1 Decembrie - La multi ani de 1 Decembrie!
Felicitari de 1 Decembrie - La multi ani de 1 Decembrie!
Felicitari de 1 Decembrie - La mulţi ani Români!
Felicitari de 1 Decembrie - La multi ani... de 1 Decembrie!
Felicitari de 1 Decembrie - La mulți ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!
Felicitari de 1 Decembrie - La multi ani România!
Felicitari de 1 Decembrie - La multi ani dragi Români!
Felicitari de 1 Decembrie - Mihai Eminescu - Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie
Felicitari de 1 Decembrie - La multi ani de Ziua Nationala a Romaniei pentru toti prietenii mei de pe facebook care simt si gandesc romaneste!
Felicitari de 1 Decembrie - La multi ani Romaniei, tuturor romanilor si celor ce simt si gandesc romaneste!

TOTAL: 141

Cele mai apreciate

1 decembrie 1918 reprezinta evenimentul principal din istoria Romaniei, data la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu Romania, totodata cerandu-se un singur stat national. Cu toate acestea, primul pas a fost facut, de fapt, între 21 noiembrie-4 decembrie 1918. Cand Sfatul Tarii din Basarabia a proclamat Republica Democratica Moldoveneasca. Apoi, la 24 ianuarie se adopta declaratia de Independenta. Trimite si tu felicitari de ziua nationala a romaniei, felictari de 1 decembrie!

Mesaje Urari Felicitari

1 Decembrie 1918 este Ziua Nationala a Romaniei si marcheaza un eveniment istoric: unirea Transilvaniei cu Romania. Aceasta zi este un prilej foarte bun pentru toti romanii sa isi ureze cu “La Multi Ani” si sa-si felicite prin felicitari persoanele dragi. La mult ani Romania!