Mesaje de Ziua Mamei

5 Mai - Ziua Mamei

Mesaje si urari de Ziua Mamei - 5 Mai 2024

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani de Ziua Mamei!Nu există suficiente îmbrățisări în lume și nici suficienți pupici care să arate cât de mult te iubesc mamă. La mulți ani de Ziua Mamei!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulţi ani, mama!Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru mine, mamă, tu eşti întreaga lume! La mulţi ani, mama!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani de Ziua Mamei!Mulțumesc mamă pentru dragostea ta, pentru ceea ce m-ai învățat, pentru că m-ai încurajat și m-ai ajutat să devin omul de astăzi. La mulți ani de Ziua Mamei!

Mesaje de Ziua Mamei - La multi ani, mami! Îţi multumesc!Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să îi iubesc şi pe ceilalţi. La multi ani, mami!

Mesaje de Ziua Mamei - Mulțumim pentru tot ce ai facut pentru noi. La mulţi ani!Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! Mulțumim pentru tot ce ai facut pentru noi. La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani de Ziua Mamei!Ești o binecuvântare pentru mulți oameni, dar eu sunt recunoscătoare pentru faptul că ești mama mea. La mulți ani de Ziua Mamei!

Mesaje de Ziua Mamei - Pentru cea mai bună mamă din lume. La mulți ani!Pentru cea mai bună mamă din lume. Tu îmi aduci zâmbetul pe buze, îmi luminezi ziua și dai sens vieții mele. Nu-mi pot imagina o zi fără zâmbetul tău. La mulți ani, mamă!

Mesaje de Ziua Mamei - Pentru cea mai bună mamă din întreg Universul. La mulți ani, mamă!Pentru cea mai bună mamă din întreg Universul. La mulți ani, mamă!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulţi ani, mămico!O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie sărbătorită! La mulţi ani, mămico!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulţi ani, mama!Nu o să pot să te răsplătesc vreodată pentru dragostea ta și pentru grija care mi-ai purtat-o. La mulţi ani, mama!

TOTAL: 26

Ziua Tatălui și Ziua Mamei au fost legiferate ca sărbători în România începând cu anul 2010. Conform acestei legi Ziua Mamei se va sărbători în prima duminică a lunii mai. Tot cu aceeași ocazie s-a legiferat sărbătorirea Zilei Tatălui în a doua duminică a lunii mai. Anul acesta ziua mamei se sărbătorește în 5 mai 2024

#ZiuaMamei #5Mai #5Mai2021

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Mamei - 5 Mai 2024