Mesaje de Ziua Mamei

7 Mai - Ziua Mamei

Mesaje si urari de Ziua Mamei - 7 Mai 2021.

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani cu sănătate pentru toate mamele!O mamă înțelege, uită, iartă, suferă, plânge și te apără... Dar mai presus de toate Te iubește mai mult decât pe ea însăși! La mulți ani cu sănătate pentru toate mamele!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani cu sănătate mame dragi!Mama este acea persoană care poate să înlocuiască pe oricine, dar pe care nu o înlocuiește nimeni! La mulți ani cu sănătate mame dragi!

Mesaje de Ziua Mamei - De Ziua Mamei aprind o lumânare pentru toate mamele care au plecat de lângă noiDe Ziua Mamei aprind o lumânare pentru toate mamele care au plecat de lângă noi! Dumnezeu să le ierte și să le odihnească în pace!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani de Ziua Mamei!Există o singură ființă pe lume față de care vom rămâne întotdeauna datori: MAMA La mulți ani de Ziua Mamei!

Mesaje de Ziua Mamei - Mama mea, aceste flori îți dăruiesc!Mama mea, aceste flori îți dăruiesc! Să știi că azi la tine mă gândesc! Oriunde-ai fi, să-ți fie bine! Te pup Ai grijă de tine!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani pentru toate mamele!O mamă se gândește la copiii ei zi și noapte chiar dacă ei nu sunt lângă ea și îi va iubi întru-un mod pe care ei nu îl vor înțelege niciodată! La mulți ani pentru toate mamele!

TOTAL: 26

Ziua Tatălui și Ziua Mamei au fost legiferate ca sărbători în România începând cu anul 2010. Conform acestei legi Ziua Mamei se va sărbători în prima duminică a lunii mai. Tot cu aceeași ocazie s-a legiferat sărbătorirea Zilei Tatălui în a doua duminică a lunii mai. Anul acesta ziua mamei se sărbătorește în 7 mai 2021.

#ZiuaMamei #7Mai #7Mai2021

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Mamei - 7 Mai 2021.