Mesaje de Ziua Mamei

5 Mai - Ziua Mamei

Mesaje si urari de Ziua Mamei - 5 Mai 2024

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani, mamă! Te iubesc mult!La mulți ani, mamă! Ești cea mai specială și mai importantă femeie din viața mea, acum și pentru totdeauna. Te iubesc mult!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani, mamă!La mulți ani, mamă! Nu spun destul de mult, dar îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine și faci în continuare.

Mesaje de Ziua Mamei - La mulţi ani, mama!Un gând mărunt, vorbe puține pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulți ani de ziua mamei!Pentru mama mea, pentru prietenul meu cel mai bun, pentru îngerul meu. La mulți ani de ziua mamei!

Mesaje de Ziua Mamei - Primește în dar urarea ce vine din suflet. La mulți ani!Fie ca ziua ta să fie la specială pe cât ești tu de specială mamă. Primește în dar urarea ce vine din suflet. La mulți ani!

Mesaje de Ziua Mamei - Nici o influență nu e la fel de puternică precum cea a mamei. La mulți ani, mamă!Nici o influență nu e la fel de puternică precum cea a mamei. La mulți ani, mamă!

Mesaje de Ziua Mamei - La mulţi ani, mami!Îţi mulțumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!

Mesaje de Ziua Mamei - Noi îți mulțumim și te iubim. La multi ani!Tu, mămico dragă, ne îndrumi pașii și ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îți mulțumim și te iubim. La multi ani!

Mesaje de Ziua Mamei - Mama: La mulți ani!Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. La mulți ani!

Mesaje de Ziua Mamei - Tuturor mamelor din lista mea: La mulți ani!Tuturor mamelor din lista mea: La mulți ani! Dumnezeu să vă dea sănătate și să aibă grijă de copiii voștri!

TOTAL: 26

Ziua Tatălui și Ziua Mamei au fost legiferate ca sărbători în România începând cu anul 2010. Conform acestei legi Ziua Mamei se va sărbători în prima duminică a lunii mai. Tot cu aceeași ocazie s-a legiferat sărbătorirea Zilei Tatălui în a doua duminică a lunii mai. Anul acesta ziua mamei se sărbătorește în 5 mai 2024

#ZiuaMamei #5Mai #5Mai2021

Mesaje Urari Felicitari

Mesaje si urari de Ziua Mamei - 5 Mai 2024