Mesaje de Sfantul Victor

11 Noiembrie - Sfântul Victor

Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Victor, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Victor.

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani de Sf. Victor!Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani de Sf. Victor!

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani, Victoria, Victor!Sa ai parte de cat de multa fericire iti poate cuprinde inima, de cat de multe zambete iti poate darui o zi si de toate binecuvantarile pe care ti le poate aduce viata. La multi ani, Victoria, Victor!

Mesaje de Sfantul Victor - Toate florile din lume pentru tine, Victoria!Toate florile din lume pentru tine, Victoria! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!

Mesaje de Sfantul Victor - De Sf. Victor: La multi ani, plini de fericire si impliniri!De Sf. Victor: La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani, Victor / Victoria!O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Victor / Victoria!

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani, de Sfantul Victor!La multi ani, de Sfantul Victor! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si împliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

Mesaje de Sfantul Victor - De Sf. Victor, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magicaDe Sf. Victor, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!!!

Mesaje de Sfantul Victor - Scumpa Victoria, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatateScumpa Victoria, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!!

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani, Victor!O zi frumoasa si o viata plina de bucurii! La multi ani, Victor!

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani, dragul meu Victor!La multi ani, dragul meu Victor! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!!!

TOTAL: 48

Sfantul mucenic Victor a fost un soldat roman care, in timpul persecutiilor romane impotriva crestinilor incerca sa ii incurajeze pe cei condamnati, sa ii imbarbateze si sa le insufle curaj pentru a ramane fermi inaintea imparatului pagan. In cele din urma a fost el insusi prins si condamnat, torturat si executat

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasiti mesaje de sfantul Victor, urari de Sfantul Victor, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Victor.