Mesaje de Sfantul Victor

11 Noiembrie - Sfântul Victor

Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Victor, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Victor.

Mesaje de Sfantul Victor - La mulți ani, de Sf. Victor!La mulți ani, de Sf. Victor! Să ai parte de multă sănătate, bucurii și multe împliniri. Să te bucuri de această zi frumoasă mereu.

Mesaje de Sfantul Victor - La mulți ani!Sper ca Sărbătoarea Sfantului Victor să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Mesaje de Sfantul Victor - La mulți ani!Celor care poartă numele Sfantului Victor le doresc sănătate și fericire.

Mesaje de Sfantul Victor - La mulți ani de Sfantul Victor!La mulți ani pentru toți prietenii mei care poartă numele Sfantului Victor!

Mesaje de Sfantul Victor - La mulți ani de Sfantul Victor!Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfantul Victor!

Mesaje de Sfantul Victor - Iți doresc o zi de Sfantul Victor cât mai frumoasă!Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțeasca pretutindeni. Iți doresc o zi de Sfantul Victor cât mai frumoasă!

Mesaje de Sfantul Victor - La mulți ani!Sfantul Victor să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

Mesaje de Sfantul Victor - 11 Noiembrie - Sfantul VictorLa mulți ani pentru toți prietenii mei de pe facebook care poartă numele Sfantului Victor!

Mesaje de Sfantul Victor - La mulți ani, Victor!Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate.

Mesaje de Sfantul Victor - La mulți ani, Victor!De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui.

TOTAL: 48

Sfantul mucenic Victor a fost un soldat roman care, in timpul persecutiilor romane impotriva crestinilor incerca sa ii incurajeze pe cei condamnati, sa ii imbarbateze si sa le insufle curaj pentru a ramane fermi inaintea imparatului pagan. In cele din urma a fost el insusi prins si condamnat, torturat si executat

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasiti mesaje de sfantul Victor, urari de Sfantul Victor, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Victor.