Mesaje de Sfantul Victor

11 Noiembrie - Sfântul Victor

Aici gasiti mesaje de sfantul Ilie, urari de Sfantul Victor, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Victor.

Mesaje de Sfantul Victor - Victor, La multi ani, de ziua numelui!Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! Victor, La multi ani, de ziua numelui!

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani, de Sfantul Victor!La multi ani, de Sfantul Victor! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu.

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani, dragul meu Victor!La multi ani, dragul meu Victor! Ziua numelui tau sa-ti fie luminoasa si fericita si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!

Mesaje de Sfantul Victor - De Sfantul Victor iti urez numai impliniri si fericire!De Sfantul Victor iti urez numai impliniri si fericire!

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani, de Sfantul Victor!La multi ani, de Sfantul Victor! Sa ai parte de multa sanatate, bucurii si impliniri cat cuprinde si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu!

Mesaje de Sfantul Victor - Sa ai o zi de nume minunata! La multi ani, Victor!Sa ai o zi de nume minunata! La multi ani, Victor!

Mesaje de Sfantul Victor - La multi ani, Victoria!De ziua numelui tau cele mai frumoase dorinte sa devina realitate. La multi ani, Victoria!

Mesaje de Sfantul Victor - De Sf. Victor, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magicaDe Sf. Victor, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Mesaje de Sfantul Victor - Sf. Victor sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!Sf. Victor sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!

Mesaje de Sfantul Victor - Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. La multi ani de Sf. Victor!Fie ca sfintii ce te protejaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. La multi ani de Sf. Victor!

TOTAL: 48

Sfantul mucenic Victor a fost un soldat roman care, in timpul persecutiilor romane impotriva crestinilor incerca sa ii incurajeze pe cei condamnati, sa ii imbarbateze si sa le insufle curaj pentru a ramane fermi inaintea imparatului pagan. In cele din urma a fost el insusi prins si condamnat, torturat si executat

Mesaje Urari Felicitari

Aici gasiti mesaje de sfantul Victor, urari de Sfantul Victor, mesaje pentru cei care poarte numele Sfantului Victor.