Mesaje de Sfantul Stefan

27 Decembrie - Sfântul Stefan

In fiecare an in ziua de 27 decembrie il sarbatorim pe Sfantul Stefan, cel dintai mucenic al crestinitatii, prilej pentru a-i ura si felicita pe toti cei care poarta numele de Stefan si nume derivate din acesta si un bun prilej pentru a le trimite mesaje si urari cu ocazia zilei lor de nume.

Mesaje de Sfantul Stefan - La multi ani! Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putereLa multi ani! Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!

Mesaje de Sfantul Stefan - Iti doresc o ora de liniste, o zi de paceIti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Stefan - Sfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare ziSfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Mesaje de Sfantul Stefan - La Multi Ani Stefane!Fiecare fulg de nea sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite! La Multi Ani Stefane!

Mesaje de Sfantul Stefan - Toate gandurile mele sunt la tine Stefane!Toate gandurile mele sunt la tine Stefane! iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!

Mesaje de Sfantul Stefan - Sper ca sarbatoarea Sfantului StefanSper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Mesaje de Sfantul Stefan - La multi ani toturor ce poarte numele sfantului Stefan!Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani toturor ce poarte numele sfantului Stefan!

Mesaje de Sfantul Stefan - Dumnezeu sa-ti dea tot ce iti doresti si ai vrea!Bucuria lumii toata/ Zi de zi-n usa sa-ti bata/ Bunul Dumnezeu sa-ti dea/ Tot ce iti doresti si ai vrea!

Mesaje de Sfantul Stefan - La multi ani de sfantul Stefan!Fie ca fiecare raza de soare care ajunge la tine sa-ti aduca succes, fericire si prosperitate! La multi ani de sfantul Stefan!

Mesaje de Sfantul Stefan - Sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor mareteFie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mangaie cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Stefane!

TOTAL: 53

Mesaje pentru Stefan, Istvan, Fanel, Fanica, Stefanel, Stefanut, Fanuta, Fane, Stefanus, Stefania, Stefana, Fanica, Fanuta, Fana

#sfantulstefan #stefan #27decembrie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an in ziua de 27 decembrie il sarbatorim pe Sfantul Stefan, cel dintai mucenic al crestinitatii, prilej pentru a-i ura si felicita pe toti cei care poarta numele de Stefan si nume derivate din acesta si un bun prilej pentru a le trimite mesaje si urari cu ocazia zilei lor de nume.