Mesaje de Sfantul Stefan

27 Decembrie - Sfântul Stefan

In fiecare an in ziua de 27 decembrie il sarbatorim pe Sfantul Stefan, cel dintai mucenic al crestinitatii, prilej pentru a-i ura si felicita pe toti cei care poarta numele de Stefan si nume derivate din acesta si un bun prilej pentru a le trimite mesaje si urari cu ocazia zilei lor de nume.

Mesaje de Sfantul Stefan - Poezie de Sfantul StefanUn gand bun si-o sarutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfantul Stefan sa va ocroteasca/ Visele sa va-mplineasca!/ La multi ani!

Mesaje de Sfantul Stefan - Toate gandurile mele sunt la tine Stefane! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani de ziua ta!Toate gandurile mele sunt la tine Stefane! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani de ziua ta!

Mesaje de Sfantul Stefan - La Multi Ani, Stefane!Fiecare fulg de nea sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite! La Multi Ani, Stefane!

Mesaje de Sfantul Stefan - Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi! La multi ani!

Mesaje de Sfantul Stefan - La multi ani. Stefania!Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani. Stefania!

Mesaje de Sfantul Stefan - Sper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!Sper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani!

Mesaje de Sfantul Stefan - La multi ani de Sfantul Stefan!Bucuria lumii toata/ Zi de zi-n usa sa-ti bata/ Bunul Dumnezeu sa-ti dea/ Tot ce iti doresti si ai vrea! La multi ani de Sfantul Stefan!

Mesaje de Sfantul Stefan - La Multi Ani Stefane!Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mangae cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Stefane!

Mesaje de Sfantul Stefan - Să ai o zi de Sfantul Stefan minunată!Fie ca Sfinții ce te protejază să-ți aduca mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi de Sfantul Stefan minunată!

Mesaje de Sfantul Stefan - La mulți ani!Sfantul Stefan să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume.

TOTAL: 53

Mesaje pentru Stefan, Istvan, Fanel, Fanica, Stefanel, Stefanut, Fanuta, Fane, Stefanus, Stefania, Stefana, Fanica, Fanuta, Fana

#sfantulstefan #stefan #27decembrie

Mesaje Urari Felicitari

In fiecare an in ziua de 27 decembrie il sarbatorim pe Sfantul Stefan, cel dintai mucenic al crestinitatii, prilej pentru a-i ura si felicita pe toti cei care poarta numele de Stefan si nume derivate din acesta si un bun prilej pentru a le trimite mesaje si urari cu ocazia zilei lor de nume.